Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteercursus, acteercursus Amsterdam, acteercursussen

Een acteercursus volgen bij Vooropleiding Theater Amsterdam. Op zoek naar een goede vooropleiding voor de toneelopleiding in onze hoofdstad? Bij ons geven professionele acteurs, workshops aan jonge talenten, die een professionele acteercursus willen volgen. We hebben ruim tien jaar ervaring met het geven van acteercursussen en door de jaren heen zijn veel van onze jonge talenten doorgestroomd naar een van de 4 HBO toneelopleidingen die Nederland rijk is. Wij geven een intensieve cursus met goede, persoonlijke begeleiding van acteurs die weten wat het vak acteren inhoudt. Neem gerust contact met ons op voor een acteercursus in Amsterdam.

Baue van Leyden - Toneelacademie Maastricht

Wat houdt onze acteercursus precies in?

Bij Vooropleiding Theater Nederland geven we twee verschillende acteercursussen. Je kunt ervoor kiezen om als jongere met professionele ambities (tussen de 16 en 24 jaar) acteerlessen bij ons te komen volgen. Wij hebben het toneelschool traject, waar je intensief les krijgt volgens het vereiste curriculum van de HBO toneelscholen, mocht het je ambitie zijn om professioneel acteur te worden en te willen worden aangenomen op de toneelschool. We verzorgen ook een vooropleiding theater voor talentvolle ambitieuze jongeren. Deze worden allemaal gegeven door ervaren acteurs en kenmerkend is het hoge niveau waarop deze acteerworkshops worden gegeven.

Meer weten over Vooropleiding Theater Nederland?

Op onze website vind je veel informatie die je nodig hebt om tot een beslissing te komen of je een acteercursus wilt volgen. De verschillende mogelijkheden worden uitgelegd en de docenten worden aan je voorgesteld. Voor jongeren zijn er de vooropleiding theater workshops en het toneelschooltraject. Ook voor antwoorden op veel gestelde vragen kun je hier terecht. Heb je een vraag die hier niet bijstaat? Neem dan contact met ons op. We denken met je mee over wat een logische stap zou kunnen zijn.

Simone Giel - Theaterschool - cursus acteren

Acteercursus voor toneelschool

Acteercursus voor toneelschool volgen in Amsterdam? We zorgen er bij Vooropleiding Theater Nederland voor dat je twee verschillende cursussen (trajecten) kunt volgen. Dankzij het Toneelschool traject en de Vooropleiding theater stomen we je klaar voor de audities van de toneelscholen.

Onze docenten acteren zelf op het witte doek, op televisie en in het theater. Bovendien werken we met een aantal docenten die verbonden zijn aan de hbo-toneelscholen in Nederland. Zij kennen het hoge niveau dat de opleidingen van je vragen, waardoor we de lat bewust extra hoog kunnen leggen. Dat vraagt om jouw volledige inzet, maar levert je daardoor ook het meeste op.

Acteercursus: Vooropleiding theater

Ben je tussen de 16 en 24 jaar oud en is het je droom om aangenomen te worden op een van de toneelscholen in Nederland? Je kunt je dan inschrijven voor de acteercursus Vooropleiding theater. We stomen je klaar voor het niveau dat de hbo-toneelscholen in Nederland van je verwachten. We zullen je voorbereiden op het curriculum van de hbo-toneelscholen, zodat je de juiste voorbereiding treft om professioneel acteur of actrice te kunnen worden.

 

Acteercursus: Toneelschool traject

Talentvol en ambitieus en op zoek naar een acteercursus die daarop aansluit? We verzorgen een Toneelschool traject. Dankzij de verschillende ervaren acteurs leer je op hoog niveau acteren. We zorgen voor een acteerworkshop waarin je al je vaardigheden zal moeten laten zien en waarin je hard zal werken om die verder te ontwikkelen. Op die manier verzorgen we een acteercursus op hoog niveau, waarmee je de kans hebt om het hoogst haalbare te bereiken.

Enthousiast geworden van een van de acteercursussen en je daar meteen voor aanmelden of wil je graag mee informatie ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van je. Uiteraard vertellen we je graag meer over de cursussen acteren die we organiseren, wat daarbij komt kijken en wat we concreet van je verwachten.

 

“De Vooropleiding theater sloot goed aan bij de opleiding die ik nu volg op de hbo-toneelschool. In het begin schrok ik van het hoge niveau, maar dat heeft me uiteindelijk geholpen om het beste uit mezelf te halen.”