Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteerlessen: inspirerende en confronterende voorbereiding op de hbo toneelschool

“Achteraf zeer inspirerend, maar op het moment zelf bij vlagen behoorlijk confronterend” en “Ik heb ontzettend veel meer geleerd dan alleen acteren, de acteerlessen hebben me een grote stap verder gebracht in mijn ontwikkeling”. Het zijn zomaar twee van de reacties van de deelnemers aan onze lessen.

Het klopt dat we graag een inspirerend en ook confronterend niveau hanteren, wat betekent dat we veel van je verwachten. Hier staat aan de andere kant tegenover dat je tijdens de lessen om te leren acteren ook veel van ons mag verwachten. Ze zijn goed geschikt ter voorbereiding op de hbo toneelschool, zodat je de kans zo groot mogelijk kunt maken dat je door de audities heen komt.

Garanties bestaan niet, maar met onze acteerlessen zorg je er in ieder geval voor dat je alvast kunt wennen aan het hoge niveau. Acteren op één van de hbo toneelscholen valt niet te vergelijken met de particulier acteeropleidingen in Nederland, dus zorg ervoor dat je gaat voor niets minder dan het beste.

Inspirerend en confronterend

De audities op de toneelscholen in Nederland zijn zwaar, je zal goed moeten leren acteren en bovendien sterk in je schoenen moeten staan. Met name dat laatste is iets dat we goed in onze acteerlessen naar voren laten komen, waarmee we ons onderscheiden van veel andere cursussen en lessen.

We werken met ervaren acteurs, bekend van het theater, televisie en van het witte doek. Bovendien werken we samen met docenten die ook actief zijn op de hbo-toneelscholen in Nederland. Zij weten als geen ander wat er van je verwacht wordt en hoe de benadering tijdens de audities en daarna zal zijn. Dit betekent dat je tijdens de acteerlessen alvast kunt ervaren wat er straks van je gevraagd wordt, waardoor je went aan het hoge niveau dat je aan de dag zal moeten leggen.

Voorbereiding op de hbo toneelschool

De acteerlessen die je kunt volgen bij Vooropleiding Theater Nederland zorgen voor de ideale voorbereiding op de hbo toneelschool. We kunnen je garanderen dat je auditie mag doen en maar uiteraard niet dat je zal worden aangenomen. Je kunt er wel voor zorgen dat je er alles aan hebt gedaan. Met de acteerlessen zorg je ervoor dat je je gedegen voorbereidt en dat het aan je inzet niet zal liggen.

Inschrijven voor acteerlessen

Inschrijven voor de acteerlessen en er daarmee voor zorgen dat je binnenkort aan de slag kunt? Je kunt je online aanmelden, wij horen graag van je welke lessen je graag wilt volgen of welke doelstelling je voor ogen hebt. Op basis daarvan kunnen we je aangeven wat er mogelijk is en wat wij voor je kunnen betekenen. Volg acteerlessen op het hoogst mogelijke niveau, zodat je daarna wellicht auditie kunt doen op een van de hbo toneelscholen.

Acteerlessen - Merhnoush Rahmani - Toneelacademie Maastricht