Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteerlessen op hbo-niveau voor de audities

Goede acteerlessen helpen je nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zorgen ervoor dat je klaar bent voor een hoger niveau. Een hoger niveau, zoals op de hbo-toneelscholen op het moment dat je daar auditie wilt gaan doen. Wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden, waarmee je de kans op succes zo groot mogelijk maakt.

Uiteraard werken we met professionele acteurs die ook als docent werkzaam zijn, net als docenten op de hbo-toneelscholen. Ze weten als geen ander welk hoge niveau je aan de dag zal moeten leggen. Wat dat betreft kun je tijdens de lessen voor het acteren alvast wennen aan het hoge niveau, zodat de stap minder groot is op het moment dat je daadwerkelijk auditie gaat doen.

Docenten van de hbo-toneelscholen

Voor de acteerlessen maken we gebruik van een brede groep docenten. Zij geven ook les op de hbo-toneelscholen in Nederland. Zij weten uitstekend welk niveau daar wordt gehanteerd en hoe de leerlingen zich dienen te ontwikkelen. Dat betekent dat je in de lessen automatisch aan het hoge niveau en aan de verwachtingen kunt wennen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Professionele acteurs met hoge verwachtingen

We werken met professionele acteurs, zowel van het witte doek, op televisie of op het toneel. Zij kennen het niveau van de hbo-toneelscholen en weten bovendien wat het vak in de praktijk van je vergt.

Zij hebben hoge verwachtingen van de nieuwe leerlingen bij ons in de acteerlessen. Je persoonlijkheid staat centraal bij de lessen en dat je vanuit daar werkt aan een geweldige ontwikkeling en groei. Door jezelf iedere keer uit te dagen krijg je de mogelijkheid om de volgende stap te zetten en uit je comfort-zone te komen.

“Prikkelend is het zeker, confronterend ook regelmatig. Daar moest ik in het begin wel even aan wennen. Uiteindelijk bleek dat de juiste motivatie om het beste uit mezelf te halen. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en dat ik heb volgehouden.”

Veel van onze studenten en leerlingen moeten in het begin wennen aan het hoge niveau. Vooral tijdens de hbo-audities zijn ze erg blij dat we de lat zo hoog hebben liggen. De stap is veel minder groot, waardoor de kans op een toelating verder toeneemt na hard werken tijdens onze acteerlessen.

Acteerlessen ter voorbereiding op de audities

Enthousiast geworden? Er zijn verschillende acteerlessen beschikbaar, onder andere specifiek ter voorbereiding op de audities op de hbo-toneelscholen. We zorgen er daarmee voor dat je het beste uit jezelf naar voren kan halen en zo min mogelijk aan het toeval over hoeft te laten.

Inschrijven? Dat kan natuurlijk gewoon online. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie.

Acteerlessen - Merhnoush Rahmani - Toneelacademie Maastricht