Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteeropleiding, acteeropleiding Amsterdam

Een goede acteeropleiding in Amsterdam. Acteren is een passie waar veel mensen door gegrepen worden. Dat is ook niet verwonderlijk. Per slot van rekening doet toneel en film iets met mensen. Een groot deel van onze bevolking vindt het heerlijk om in het theater naar een mooie voorstelling te kijken of een mooie film in de bioscoop te zien. Een kleiner deel wil niet kijken maar juist zelf acteren en op het toneel of in de film te staan. Zelf ervaren hoe het is om in de huid van een ander te kruipen en een rol te spelen. Als jij iemand bent uit de laatste categorie, dan ben je bij Toneelhuis Amsterdam op de juiste plek.

Acteeropleiding in Amsterdam op maat

De Vooropleiding Theater Nederland bouwt voort op tien jaar ervaring en is opgericht door een groep acteurs die hun passie voor het acteervak graag willen delen met een nieuwe lichting talenten. De aanpak van onze acteeropleiding is aangeslagen. Jaarlijks komen er honderden studenten uit Nederland en Belgie naar ons toe voor acteerles. Veel van deze talentvolle jonge acteurs ziet het acteren als een fantastische hobby waar ze graag beter in willen worden, maar we ontvangen ook veel talenten die een plek op de HBO toneelopleidingen ambiëren.

‘Hofleverancier’ van de HBO Toneelscholen

Er is in Nederland geen acteeropleiding waar zoveel studenten worden aangenomen op een van de HBO Toneelscholen als Toneelhuis Amsterdam. Jaarlijks gaat het hier gemiddeld om tien jonge acteurs die worden aangenomen op een HBO toneelschool en professioneel acteur worden. Schrijf je dan ook vandaag nog in voor een acteerworkshop als jij ook deze ambitie hebt. De deuren van onze acteeropleiding in Amsterdam staan voor je open.

Heb je vragen of wil je informatie over de verschillende mogelijkheden bij ons of bij anderen, neem dan contact met ons op. Ook als je vragen hebt over het vak acteren of als je wilt weten welke wegen er te bewandelen zijn in Nederland.

Theater Opleiding TKMST
Carriere Tijger

acteeropleiding
acteeropleiding

Acteeropleiding hofleverancier toneelscholen

Naar de toneelschool in Amsterdam of elders in Nederland? Volg een acteeropleiding hofleverancier toneelscholen in Nederland.

De docenten die je begeleiden tijdens de acteeropleiding zijn zelf verbonden aan de toneelscholen of acteren zelf op het witte doek, op televisie en in het theater. Dat betekent dat we goed weten welk niveau de toneelscholen van je vragen, zodat we daar al in een vroeg stadium aan kunnen werken.

Dat betekent dat we de lat hoog leggen, waardoor jij de kans zo groot mogelijk kunt maken na de vooropleiding voor het theater in Nederland aan de slag te gaan op een van de toneelscholen. Tijdens de acteeropleiding komen de verschillende facetten van acteren stuk voor stuk aan bod, waarmee we je door middel van het hoge niveau stimuleren om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Zie je acteren als meer dan een leuke hobby? Wil je er graag beter in worden en werk je hard aan je kans op een plek bij een van de hbo-toneelscholen in Nederland? Meld je aan voor onze acteeropleiding, we zijn ‘hofleverancier’ van de toneelscholen.

 

Acteeropleiding in Amsterdam

De acteeropleiding ter voorbereiding op de toneelschool in Nederland volg je in Amsterdam. We hebben daar meer dan 10 jaar ervaring met de vooropleidingen. We weten goed wat er van je verwacht zal worden wanneer je je aanmeldt voor een hbo-toneelschool. We verwelkomen jaarlijks honderden studenten voor onze acteerworkshops en cursussen. We helpen je om het beste acteerspel uit jezelf naar boven te halen.

Hofleverancier van de toneelscholen in Nederland

We leveren gemiddeld een tiental studenten voor de hbo-toneelscholen in Nederland, meer dan welke andere vooropleiding voor het theater dan ook. Dat hebben we grotendeels te danken aan het hoge niveau dat we hanteren.

“Het was flink wennen om met de acteeropleiding bij Vooropleiding Theater Nederland aan de slag te gaan. Achteraf is dat echter maar goed, ik heb gemerkt dat ik beter acteer.”