Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteerworkshop: de ideale voorbereiding op je auditie

Een acteerworkshop: de ideale voorbereiding op je auditie. Tijdens een acteerworkshop haal je onder begeleiding van ervaren acteurs en andere professionals het maximale uit jezelf. Het is de ideale voorbereiding op een belangrijke auditie of helpt je de draad weer op te pakken en meteen scherp te zijn. We leggen te lat bewust hoog tijdens de workshop acteren, zodat je in een korte tijd op intensieve wijze kunt werken aan je eigen vaardigheden.

Na de acteerworkshop kun je er vanuit gaan dat je nieuwe vaardigheden bezig of dat je die jezelf beter eigen hebt gemaakt. Je leert veel nieuwe inzichten en wij zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld klaar bent voor de auditie die je wilt gaan doen. Vanuit de acteerworkshop gaan diverse kandidaten aan de slag met een auditie op een van de hbo-toneelscholen, waar ze daarmee een goede kans maken. Heb jij ambities als acteur of actrice? Dan is de workshop acteren goed voor jou geschikt.

Workshop acteren op hoog niveau

“Het was behoorlijk wennen aan het niveau en al na een kwartier dacht ik dat ik het niet zo gaan redden. Het niveau ligt hoog en ze verwachten veel van je. Door me 100% in te zetten lukte het me om in die intensieve modus mee te komen. Achteraf ben ik jullie er erg dankbaar voor, dit heeft me mede geholpen om uiteindelijk een plaats te krijgen op de hbo-toneelschool in Amsterdam.”

We vragen onze deelnemers aan de acteerworkshop regelmatig naar hun ervaringen en ze geven ons haast unaniem aan enigszins te zijn geschrokken van het hoge niveau. Dat hanteren we bewust, omdat er ook tijdens een auditie of later in het vak als acteur niets minder dan het allerbeste van je wordt verlangd. Wij eisen dat je alles geeft, zodat je meteen op dit hoge niveau leer te werken.

Voorbereiden op je auditie

Je volgt de acteerworkshop bij Vooropleiding Theater Nederland, waar we er onder andere voor zorgen dat je de ideale voorbereiding op een belangrijke auditie kunt volgen. Wij helpen je alles even op scherp te zetten en er bijvoorbeeld na je mbo-opleiding voor te zorgen dat je net dat stapje extra kunt zetten dat je misschien wel een plaats op een van de hbo-toneelscholen in Nederland oplevert.

Acteerworkshop bij Vooropleiding Theater Nederland

Tijdens de acteerworkshop laten we verschillende vaardigheden en aspecten van het acteren aan bod komen. Met de diverse lesprogramma’s zorgen we er voor alle niveaus en leeftijden voor dat er een passende workshop beschikbaar is. Benieuwd wat je van ons kunt verwachten en welke andere kandidaten er meedoen aan de workshop acteren? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Je kunt je op die manier bovendien meteen inschrijven voor een acteerworkshop op hoog niveau.

Acteerworkshop - Simone Giel - Toneelschool Amsterdam