Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteerworkshop: met leeftijdsgenoten aan de slag op jouw niveau

De acteerworkshop vormt de ideale keuze om op een intensieve manier aan specifieke vaardigheden te werken. We leggen de lat standaard hoog, om het beste uit jezelf te halen en je bijvoorbeeld klaar te stomen voor een belangrijke auditie of een nieuwe rol. Tegelijkertijd hanteren we verschillende acteerworkshops voor verschillende leeftijden en op basis van jouw niveau. Werk na een mbo-opleiding specifiek aan de vaardigheden die je nodig hebt voor een belangrijke auditie of zorg er als ervaren acteur voor dat je je de vaardigheden weer even opnieuw eigen kunt maken.

De acteerworkshops op jouw niveau dagen je uit de volgende stap te zetten, waarbij we rekening houden met wat je in het verleden deed, waar je ambities liggen en wat we op dit moment van je kunnen verwachten. We prikkelen en gaan soms net een stapje verder dan anderen, altijd om er uiteindelijk het maximale uit te kunnen halen.

“De acteerworkshop lag net boven mijn niveau. Dat was in eerste instantie even lastig, maar toen ik me er eenmaal vol overgave toe zette maakte ik in korte tijd grote stappen. Heel dankbaar voor!”

Workshop op jouw acteerniveau

We organiseren acteerworkshops op verschillende niveaus. Gaat het je om de voorbereiding voor een belangrijke auditie waarbij je je als allround acteur wilt presenteren of heb je een andere specifieke doelstelling? We vertellen je graag meer over de verschillende workshops acteren en wat je daar concreet van kunt verwachten. Op die manier zorgen we ervoor dat je kunt werken aan de vaardigheden die voor jou belangrijk zijn.

We kijken goed naar jouw niveau en bijvoorbeeld naar je leeftijd. Op die manier stellen we je een geschikte workshop voor, waarmee je het doel kunt bereiken dat jij voor ogen hebt. Houd er rekening mee dat we je flink zullen uitdagen en prikkelen, maar nooit zonder begeleiding je voor de leeuwen te gooien. Jij zal het moeten doen, terwijl onze professionele acteurs en actieve docenten ervoor zorgen dat je de kans hebt om jezelf te overstijgen en een hogere acteerniveau te bereiken.

Workshops door actieve docenten en professionele acteurs

De acteerworkshops worden gegeven door actieve docenten op de hbo-toneelscholen. Zij weten wat er daar van je gevraagd wordt en hanteren een vergelijkbaar hoog niveau. Het helpt je het beste uit jezelf te halen en om te gaan met de druk die er altijd is voor een acteur (in opleiding). Onze professionele acteurs hebben bovendien veel ervaring op het witte doek, op televisie en in het theater. Ze weten wat er van je gevraagd wordt op het moment dat je een goede prestatie neer wilt zetten. Ze brengen dit tijdens de workshops acteren op een effectieve manier aan je over, zodat jij de kans krijgt om een bijzondere prestatie neer te zetten.

Meer weten of je meteen inschrijven voor een acteerworkshop op jouw niveau? Neem contact met ons op, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag.

Acteerworkshop - Simone Giel - Toneelschool Amsterdam

Workshop acteren - Hanneke van der Paardt - Toneelschool Arnhem