Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteerworkshop

Zoek je een acteerworkshop op een hoog niveau. Wij bieden voor jongeren professionele acteerlessen aan. De ambitieuze speler kan instappen in de vooropleiding theater, en eventueel geselecteerd worden voor het toneelschool traject. Kenmerkend voor de lessen die we bieden is de kwaliteit en het niveau.

Doe je auditie voor de toneelschool of heb je ambities in de theaterwereld? Dan is een acteerworkshop van Vooropleiding Theater Nederland een goede start om dit verwezenlijken. Onze acteerlessen onderscheiden zich doordat ze worden gegeven door professionele acteurs en actieve docenten op de HBO toneelscholen.

Een acteerworkshop van Vooropleiding Theater Nederland bied kwaliteit en verzekert je van ontwikkeling. Wij bieden je de keuze uit een gevarieerd aanbod lesprogramma’s voor verschillende niveaus en leeftijden.

Vooropleiding theater acteerworkshop

Er zijn 4 HBO toneelscholen in Nederland en hier aangenomen worden als student is allesbehalve vanzelfsprekend. Er zijn vele auditanten die de opleiding willen volgen, terwijl er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Een goede vooropleiding theater in de vorm van acteerlessen is dan ook onontbeerlijk om je kansen op een toelating aanzienlijk te vergroten.

Onze vooropleiding theater is een acteerworkshop die optimaal aansluit op het curriculum van elke HBO toneelschool in Nederland. Deze vooropleiding theater is met name geschikt voor de ambitieuze student in de leeftijdscategorie van 16 tot 22 jaar en zorgt ervoor dat je snel stappen maakt als speler. Dat blijkt ook wel, want jaarlijks wordt een flinke hoeveelheid van onze studenten aangenomen op de HBO toneelscholen.

Introductie acteerworkshop: acteerlessen voor beginners

Voor jongeren die desondanks nog over relatief weinig acteerervaring beschikken, maar de ambitie hebben om zich te ontwikkelen is er de mogelijkheid om de Vooropleiding Theater te volgen. De Vooropleiding Theater is een ideale acteercursus om uit te vinden of je de ambitie die je hebt kan ontwikkelen. De workshop is bedoeld voor de studenten vanaf 16 jaar en reikt hem of haar concrete acteeroefeningen en spelopdrachten aan. De professionaliteit van de toneellessen geeft de deelnemer een waardevolle inkijk in de wereld van het acteren en alles wat hierbij komt kijken.

De acteerworkshop is positief en leerzaam en ontwikkeling staat hierbij centraal. Het bereidt beginnende jonge acteurs tegelijkertijd voor op de uitdagingen die acteren onvermijdelijk met zich meebrengt. De studenten ervaren de acteerlessen hierdoor vaak als intens. Na succesvolle afronding van de vooropleiding theater behoort doorstroming naar een eventueel vervolgtraject tot de mogelijkheden.

Gevorderde acteerworkshop: acteerlessen voor ervaren jongeren

We bieden als Vooropleiding Theater Nederland ook het Toneelschool Traject aan. Dit traject biedt meer verdieping in het acteervak borduurt voort op de eerdere acteerervaring van de deelnemer. Talent en ambitie is hierbij een absolute vereiste, ervaring kan hierbij een rol spelen, of het nu is in de vorm van een eerder gevolgde acteerworkshop of ervaring in de zang-, musical- dans- of muziektheaterwereld. De ambities van de student spelen een belangrijkere rol bij het deelnemen aan de acteerlessen. Deze acteerworkshop is bedoeld voor serieuze deelnemers met professionele aspiraties op het gebied van acteer- en toneellessen. De minimum leeftijd is 16 jaar.

Acteerworkshop vervolgtrajecten en toneellessen in Amsterdam

Na het volgen van een lesblok in de vooropleiding theater is het mogelijk om bij ons in Amsterdam vervolg toneellessen te volgen. Onze docenten delen elke groep in het vervolgtraject op in verschillende niveaus, zodat elke deelnemer zich kan meten met spelers van gelijkwaardige kwaliteit. De groep met het hoogste niveau geeft jaarlijks een improvisatievoorstelling aan een live publiek.

De Vooropleiding Theater Nederland biedt nog meer acteerlessen aan in het intensieve toneelschool traject, dat als intensieve dagopleiding de optimale voorbereiding vormt om toegelaten te worden op een van de HBO toneelscholen in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Arnhem.

Wil je meer weten over een bepaalde acteerworkshop of twijfel je over het ideale vervolgtraject op basis van jouw specifieke acteerervaring? Neem dan contact op via 020-78 555 01 of stuur een mail naar info@vooropleidingtheaternederland.nl .

Acteren.Startpagina.nl
Theater.startpagina.nl
Kemna acteerworkshops

Acteerworkshop - Simone Giel - Toneelschool Amsterdam

Facebook Vooropleiding Theater Nederland
Google Plus Vooropleiding Theater Nederland

Simone Giel - Toneelschool Amsterdam

Acteerworkshop gevorderde jongeren

Acteerworkshop voor gevorderden? Dankzij de workshops voor jongeren met ambitieuze aspiraties als acteur of actrice, helpen we je een hoger acteerniveau te bereiken.

Ben je jong, ambitieus en heb je acteerervaring en wil je werken aan specifieke vaardigheden? In deze gevallen kun je bij Vooropleiding Theater Nederland rekenen op een acteerworkshop die precies aansluit bij jouw behoeften en wat je op dit moment al kunt. We hanteren altijd een hoog niveau, om het beste uit jezelf te halen.

Acteerworkshop voor jong aanstormend talent

Ben je tussen de 16 en 24 jaar en wil je graag naar de hbo-toneelschool? Heb je ervaring en een enorme passie voor acteren? Onze acteercursussen vormen dan een uitstekende keuze. De Vooropleiding Theater is bijvoorbeeld een acteerworkshop die je klaarstoomt om auditie te gaan doen bij een van de toneelscholen in Nederland.

We organiseren een acteerworkshop voor aanstormend talent, waarbij we een positieve en leerzame insteek kiezen. De ontwikkeling van je vaardigheden staat centraal, waardoor we je zullen uitdagen en prikkelen. Op die manier helpen we je het beste uit jezelf naar boven te halen.

Acteerworkshop voor gevorderden

Al wat meer ervaring, bijvoorbeeld omdat je de mbo-opleiding voor het theater achter de rug hebt? We kunnen je de acteerworkshop op basis van het Toneelschool traject aanbieden. Daarmee helpen we je jouw passie en talent verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans om je verder te verdiepen in het acteervak, waarbij talent en ambitie centraal staan. We zorgen er met workshops die voortborduren op je ervaring met zang, musical, dans of een andere vorm voor dat je een nieuwe stap kunt maken. Ook voor deze workshop geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Klaar om je in te schrijven voor een van de acteerworkshops? Dit kan gewoon online, we horen graag van je.

 

“Het was geweldig om als gevorderde jonge acteur te werken met andere ervaren jongeren  die op een duidelijk hoger niveau acteren. Het heeft me geholpen anders naar mezelf te kijken. Dankzij die reflectie ben ik een aantal stappen verder gekomen in mijn acteerprestaties.”

Hanneke van der Paardt - Toneelschool Arnhem - workshop acteren