Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteren in commercials: neem een agentschap in de arm

Acteren is hard werken. Veel acteurs verdienen bij doormiddel van optredens in commercials of doormiddel van stemwerk voor commercials. Veel van de bedrijven die deze maken hebben daarvoor aanzienlijke budgetten. Het zijn agentschappen die je kunnen helpen daar op een goede manier mee te onderhandelen.

Wij zorgen ervoor dat je leert acteren. Niet zozeer voor commercials maar om een kans te maken op de theaterscholen of om jezelf te ontwikkelen en het wellicht verder te schoppen op televisie, op het witte doek of in het theater. Wij zijn gespecialiseerd in acteren en alles wat erbij komt kijken.

Goede contacten met agentschappen

We hebben als Vooropleiding Theater Nederland goede contacten met een aantal agentschappen. Op basis daarvan hebben op de pagina acteren een lijst samengesteld, zodat je een idee hebt welke agentschappen er zijn. Ook kan je veel agentschappen vinden bij acteursbelangen

Mocht je worden benaderd voor een commercial of ben je geselecteerd na een auditie, neem dan een agentschap in de arm. Zij weten hoe het werkt, waardoor ze je daar uitstekend meer over kunnen vertellen. Ook wanneer een castingbureau je heeft benaderd en je bent geselecteerd voor een rol in een film of serie raden we je aan om professioneel advies in te winnen.

Acteren in commercials

Commercials zorgen er voor bedrijven en hun merken voor dat de verkopen flink kunnen toenemen. Daardoor zijn er commerciële belangen mee gemoeid en zijn er soms interessante budgetten beschikbaar.

Het is individueel vaak lastig onderhandelen over een vergoeding voor acteren en je werk als acteur. Het ontbreekt je wellicht aan een stuk ervaring en commercieel inzicht, maar het is vooral lastig om te onderhandelen over je eigen waarde. Bovendien is het moeilijk om in te schatten wat bepaalde acteerwerkzaamheden / acteerklussen waard zijn voor een organisatie. Een agentschap heeft daarmee veel meer ervaring. Op die manier kun je er via hen voor zorgen dat het acteren je daadwerkelijk een bedrag oplevert, dat recht doet aan de prestaties die je levert.

Leren acteren voor de theaterscholen

Wil je je ontwikkelen en verder leren acteren om kans te maken om aangenomen te worden op één van de theaterscholen? We hebben nauwe contacten met de theaterscholen en zijn inmiddels hofleverancier van de verschillende HBO-toneelscholen in Nederland. Op die manier zijn wij gespecialiseerd.

Meer weten over het acteren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een vooropleiding? Neem contact met ons op. Voor meer informatie of om je meteen in te schrijven, we horen graag van je.