Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Bereid je goed voor op audities van de theaterschool

De theaterschool is het ideale pad naar een carrière als acteur in Nederland, net als in het buitenland. Bereid je goed voor op audities van de theaterschool zodat je je kan vergroot om aangenomen te worden. Je hebt de keuze uit 4 grote hbo-toneelscholen in Nederland. Je zal bij allemaal een intensieve auditie moeten doen, waarop wij je graag goed voorbereiden.

We verzorgen acteerlessen, -cursussen en -workshops. Je krijgt les van gerenommeerde acteurs die ook een opleiding aan de theaterschool volgden. Dat betekent dat ze je op hoog niveau leren acteren en dat je ze bovendien vragen kunt stellen over de opleiding.

“Je voelt je meteen opgenomen in een ‘wereldje’. Het is hard werken tijdens de acteerlessen, maar je merkt dat je met professionals werkt die je willen helpen om hetzelfde te bereiken. Een unieke sfeer waarin ik in korte tijd veel leerde om een betere kans te maken tijdens de audities op de theaterschool.”

Acteerlessen, cursussen en workshops

De ideale voorbereiding op de theaterschool kan voor iedereen anders zijn. Feit is dat het verstandig is om veel meters te maken, zodat je je als allround acteur kunt ontwikkelen. We zorgen er met de verschillende acteerlessen, cursussen en acteerworkshops voor dat je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Het beste is namelijk het minimale dat je zal moeten geven om een kans te maken tijdens de audities op de theaterschool.

Met de verschillende cursussen en workshops of acteerlessen zorgen we ervoor dat je aan bepaalde vaardigheden kunt werken en dat je je allround verder kunt ontwikkelen. Uiteraard stemmen we dit graag af op je specifieke niveau, om ervoor te zorgen dat je goed mee kunt komen. Let op: dit betekent niet dat het niet intensief zal zijn. Je zal een paar stappen moeten maken, we leggen de lat bewust hoog.

Audities op de theaterschool van je voorkeur

Benieuwd hoe de verschillende theaterscholen omgaan met hun audities en waar je op kunt rekenen indien je daarvoor wilt gaan? We zochten het voor je uit, door per theaterschool vast te stellen waar je aan moet voldoen en welke kansen je vervolgens hebt op een mooi perspectief.

Ontdek de audities en de opleidingen bij de theaterschool van je voorkeur. Weet je nog niet goed waar je naartoe wilt? Dankzij de overzichtspagina met de scholen in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Maastricht kun je eenvoudig online inspiratie opdoen.

Inschrijven bij Vooropleiding Theater Nederland

We helpen je op die manier graag op weg om uiteindelijk auditie te kunnen doen op de theaterschool van je voorkeur, zodat je een kans maakt op een plek in de opleiding. Probeer het beste uit jezelf te halen en zorg er daarmee voor dat je wellicht het hoogst mogelijke kunt bereiken.

Enthousiast geworden en wil je er alles aan doen om naar de theaterschool te kunnen? Neem contact op of schrijf je meteen online in. We horen graag van je!

Karel Konings-Theaterschool Amsterdam ATKA