Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Talenten van de theaterschool: Het Nationale Theater presteert boven verwachting

Het Nationale Theater (het gezelschap dat bestaat uit afgestudeerde talenten van de theaterschool) is een fusie van de Koninklijke Schouwburg, het Theater aan het Spui en het Nationale Toneel/NTJong. De drie partijen hebben de krachten gebundeld om er op die manier voor te zorgen dat ze meer bezoekers zouden kunnen trekken.

lees meer…

Vrijkaarten voor theater: Koninklijke Schouwburg Den Haag trakteert

De Koninklijke Schouwburg in Den Haag geeft vrijkaarten voor theater weg aan iemand die een vriend of vriendin in het zonnetje wil zetten. Om het theater bij het brede publiek onder de aandacht te brengen. En omdat geven zoveel meer oplevert dan iets krijgen.

lees meer…

Schitteren dankzij acteerlessen: Rico Verhoeven op het witte doek

Rico Verhoeven is sinds 2013 wereldkampioen kickboksen en lijkt op zoek naar een nieuwe uitdaging. En dan niet in de ring, maar op het witte doek wil hij schitteren dankzij acteerlessen. Hij volgt lessen bij een aantal coaches die hem begeleiden. Om het in Hollywood te kunnen maken, nu hij in de ring onverslaanbaar lijkt.

lees meer…

Piketkunstprijs voor drijvende kracht achter Haagse jeugdtheaterschool

Rebecca van Leeuwen heeft de Juryprijs van de Piketkunstprijs gekregen. Dat is een mooie onderscheiding, voor de drijvende kracht achter de Haagse jeugdtheaterschool. Geen HBO-theaterschool, maar desalniettemin een plaats waar jong acteertalent naartoe kan om zich te ontwikkelen.

lees meer…

Winnaar kunstbende zegt: theaterschool Amsterdam is een verademing

Levy Geernaert uit Vlissingen won de landelijke finale van de Kunstbende. Sindsdien zit hij op de theaterschool en weet hij het zeker: dat is wat hij leuk vindt. Hij geniet enorm van de mogelijkheden om alles in het werk te stellen van het acteren. Hij heeft niet meer te maken met de verwachtingen van anderen buiten de theaterwereld. En met anderen die niet goed begrijpen waar hij z’n plezier uit haalt. De theaterschool Amsterdam is een verademing.

lees meer…

Acteerlessen voor de HBO toneelschool: veel op de vloer uitzoeken

Acteerlessen volgen en je daarmee voorbereiden op de audities van de HBO toneelschool? We zijn hofleverancier voor bijvoorbeeld de theaterschool in Amsterdam. En dat zijn we niet zonder slag of stoot geworden. We geven de acteerlessen voor de HBO toneelschool op hoog niveau met een directe stijl. Dat is voor veel van de studenten even wennen, maar levert uiteindelijk de beste resultaten op.

lees meer…

Vertrouwenspersoon op de theaterschool Amsterdam

Opleidingen op de theaterscholen in Nederland zijn zwaar. In Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Maastricht. Het niveau ligt er hoog en er wordt veel van je verwacht. Het is volgens ACT, de belangenvereniging van professionele acteurs in Nederland, daarom van het grootste belang dat je daar naar een vertrouwenspersoon op de theaterschool Amsterdam terecht kunt.

lees meer…

Jonge Pleun acteert de hoofdrol in Tovenaar van Oz

De tien jarige jonge Pleun acteert de hoofdrol in Tovenaar van Oz. Hierdoor raken steeds meer jonge kinderen enthousiast over acteren. Dat blijkt uit aanmeldingen voor acteerlessen en de hoeveelheid aanmeldingen bij audities voor de toneelscholen ieder jaar.

lees meer..

De toneelschool resulteert in artistiek inzicht en engagement

HBO toneelscholen zorgen voor een brede opleiding, waarin alle belangrijke elementen voor acteurs centraal staan. Het gaat om het ontwikkelen van technische vaardigheden, maar ook om de artistieke ontwikkeling. De toneelschool resulteert in artistiek inzicht en engagement bij afgestudeerde acteurs. Het is de combinatie van verschillende elementen die zorgt voor een brede volwaardige opleiding.

lees meer…

Theaterscholen in Den Haag op 50 plekken open voor kinderen

De herfstvakantie is weer begonnen. Kinderen op de basisschool hebben vrij, waardoor ze bijvoorbeeld tijd hebben om naar het theater te gaan. En dat kan naast de reguliere voorstellingen in Den Haag ook tijdens het festival De Betovering waarbij ook theaterscholen in Den Haag open gaan voor het kinderen.

lees meer…

Acteerlessen voor audities: het leukste en tegelijkertijd spannendste

Acteerlessen om beter te leren acteren en specifiek acteerlessen voor audities om daar optimaal te presteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kans op een succesvolle carrière in het acteervak aanzienlijk groter te maken.

lees meer…

De filmwereld verandert: van televisie en bioscoop naar online

Het aantal aanmeldingen voor de theaterschool Amsterdam en hbo-toneelscholen in Nederland is onverminderd hoog en ieder jaar zijn er duizenden jongeren die acteur willen worden en willen studeren aan één van de theaterscholen.

Naar de theaterschool in Amsterdam: vooropleiding door ervaren acteurs en HBO-docenten

Naar de theaterschool in Amsterdam en benieuwd hoe je die kunt bereiken? Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar het zal in dit geval geen gemakkelijke worden. Er is sprake van pittige audities, waarin je zal moeten laten zien wat je waard bent en wat je in je mars hebt.

lees meer…

Acteerlessen om je acteertalent te ontwikkelen

Je start met acteerlessen om je acteertalent te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat je kunt werken aan je acteervaardigheden, om het maximale uit jezelf te halen. We richten ons op talenten die naar de theaterschool willen en helpen je zodoende optimaal audities te doen voor de HBO-toneelscholen.

lees meer…

Ik wil naar de theaterschool in Amsterdam: hoe kom ik daar?

Je droomt van de theaterschool in Amsterdam, want dat is waar je dolgraag naartoe wilt. Velen jongeren zeggen, ik wil naar de theaterschool in Amsterdam, maar hoe kom je daar? Door hard te werken en meer dan je best te doen.

lees meer…

Acteren in commercials: neem een agentschap in de arm

Acteren is hard werken. Veel acteurs verdienen bij doormiddel van optredens in commercials of doormiddel van stemwerk voor commercials. Veel van de bedrijven die deze maken hebben daarvoor aanzienlijke budgetten. Het zijn agentschappen die je kunnen helpen daar op een goede manier mee te onderhandelen.

lees meer…

Hofleverancier voor de theaterscholen: tientallen studenten aangenomen

We zijn hofleverancier voor de theaterscholen in Nederland. En dat zeggen we niet zomaar, dat tonen we aan met onze cijfers. In 2017 werden er bijvoorbeeld al meer dan 10 studenten aangenomen op de meest prestigieuze theaterscholen van Nederland.

Acteerlessen op hbo-niveau voor de audities

Goede acteerlessen helpen je nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zorgen ervoor dat je klaar bent voor een hoger niveau. Een hoger niveau, zoals op de hbo-toneelscholen op het moment dat je daar auditie wilt gaan doen. Wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden, waarmee je de kans op succes zo groot mogelijk maakt.

lees meer…

Theaterschool: welke hbo-toneelscholen zijn er?

Naar de theaterschool en benieuwd welke mogelijkheden je daarvoor hebt? We kennen in Nederland vier verschillende hbo-toneelscholen. Dat betekent dat je de keuze hebt uit vier verschillende scholen, al zal je in alle gevallen pittige audities moeten doen. Je kunt die gebruiken om te laten zien wie je bent en wat je aan talent bezit.

lees meer…

Acteerlessen volgen voor het toneel, witte doek of op televisie

Acteerlessen kun je volgen om verschillende redenen. Wil je acteerlessen volgen voor het toneel, op het witte doek of lijkt het je gaaf om te acteren op televisie? Zodra je daarvan droomt is het de moeite waard om te starten met een traject richting de hbo toneelscholen in Nederland.

lees meer …