Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Acteercursus volgen

Ben jij een van de vele mensen die gegrepen zijn door het toneelspelen en ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud? Volg dan een cursus acteren bij Vooropleiding Theater Amsterdam.

Onze acteercursus in Amsterdam trekt jaarlijks talloze talenten uit heel Nederland en België. Zij krijgen bij ons les van professionele acteurs en regisseurs. Bij ons krijg je acteerlessen en workshops waar persoonlijke, individuele aandacht en de ontwikkeling van de student voorop staat. Onze cursus acteren is inspirerend en confronterend. En geschikt voor jongeren en jong volwassenen met ambities binnen het acteer- of toneelvak, die zich verder willen ontwikkelen.

Mocht je niet direct de ambitie hebben om professioneel acteur te worden, maar wil je ervaren wat het betekent om les te krijgen in acteren op een professioneel niveau? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Wat houdt onze acteercursus precies in?

Bij Vooropleiding Theater Amsterdam geven we een acteercursus voor jongeren en jongvolwassenen (tussen de 16 en 24 jaar). Wij hebben het toneelschool traject, waar je een jaar lang intensief les krijgt volgens het vereiste curriculum van de HBO toneelscholen. Het is een intensief traject met verschillende lessen en disciplines. Het behelst 74 lessen van 3 uur. Deze acteercursus is geschikt voor je als je de ambitie hebt om professioneel acteur te worden en je aangenomen wil worden op één van de toneelscholen in Nederland.

Wil je in aanmerking komen voor dit traject? Wij verzorgen een voorselectie voor het toneelschooltraject.

Cursus acteren gegeven door ervaren acteurs

Het toneelschool traject wordt verzorgd door toneeldocenten die dus zeer ervaren zijn in de praktijk. Onze docenten acteren zelf op het witte doek, op televisie en in het theater. Bovendien werken we met een aantal docenten die verbonden zijn aan de hbo-toneelscholen in Nederland. Zij kennen het hoge niveau dat de opleidingen van je vragen, waardoor we de lat bewust extra hoog kunnen leggen. Dat vraagt om jouw volledige inzet, maar levert je daardoor ook het meeste op.

Meer weten over onze acteercursus in Amsterdam?

Op onze website vind je de informatie die je nodig hebt om tot een beslissing te komen of een acteercursus bij Vooropleiding Theater Amsterdam iets voor jou is. De verschillende mogelijkheden worden uitgelegd en de docenten worden aan je voorgesteld. Ook voor antwoorden op veelgestelde vragen kun je hier terecht. Heb je een vraag die hier niet bijstaat? Neem dan contact met ons op. We denken met je mee over wat een logische stap zou kunnen zijn.

Simone Giel - Toneelschool Amsterdam