Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

De beste acteeropleiding: meer dan 10 jaar hofleverancier van toneelscholen

Vooropleiding Theater Nederland biedt jou de beste acteeropleiding op hoog niveau. Dat zeggen we niet alleen zelf, we zijn al meer dan 10 jaar hofleverancier van de hbo-toneelscholen in Nederland. Dat betekent dat ook de toneelscholen de hoge kwaliteit van onze opleidingen herkennen en erkennen.

Je krijgt tijdens de acteeropleiding les van ervaren acteurs uit het vak en docenten die werkzaam zijn op de hbo-toneelscholen. Dat betekent dat ze je alvast laten wennen aan het hoge niveau dat er daar van je verwacht wordt. De acteeropleiding is daardoor geschikt ter voorbereiding op eventuele audities op een van de hbo-toneelscholen.

Acteeropleiding op hoog niveau

“Het niveau ligt hoog, dat merkte ik meteen vanaf de eerste dag. Rustig aan opstarten was er niet bij en dat kwam best wel even heftig over. Na een paar dagen begon ik mijn draai te vinden, waardoor het snel beter ging. Ik zou iedereen de acteeropleiding aanraden, omdat je op een heel intensieve manier werkt aan verschillende belangrijke vaardigheden.”

We leggen de lat hoog tijdens de acteeropleiding en verwachten wat dat betreft veel van je. Daar staat aan de andere kant tegenover dat je ook veel van ons mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de opleiding effectief en intensief kunt werken aan de belangrijkste vaardigheden. Wil je naar de Toneelacademie in Maastricht of een van de andere toneelscholen? Met onze acteeropleiding zorg je voor een uitstekende voorbereiding en weet je zeker dat je er alles aan gedaan hebt.

Hofleverancier van hbo-toneelscholen

We verwelkomen jaarlijks honderden student-acteurs voor onze vooropleiding theater in Amsterdam. Daardoor zijn we al meer dan 10 jaar hofleverancier voor de verschillende hbo-toneelscholen in Nederland. Dit betekent in de praktijk dat je de kans op een succesvolle auditie zo groot mogelijk kunt maken, ook al bestaan er natuurlijk geen garanties.

Acteeropleiding in Amsterdam

Wij zorgen ervoor dat je een uitdagende acteeropleiding in Amsterdam kunt volgen, waarmee je ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf leert halen. We brengen je specifieke vaardigheden bij en leren je hard te werken als jonge speler. Het zijn eigenschappen waar je zowel tijdens de audities, tijdens je eventuele opleiding op een hbo-toneelschool en in de praktijk veel aan zal hebben.

Inschrijven voor de opleiding

Enthousiast geworden over onze acteeropleiding en kan je niet wachten om daarmee te starten? Neem dan contact met ons op voor vragen of om je meteen in te schrijven. We horen graag van je en zien je graag tijdens de acteeropleiding.

acteeropleiding