Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Piketkunstprijs voor drijvende kracht achter Haagse jeugdtheaterschool

Rebecca van Leeuwen heeft de Juryprijs van de Piketkunstprijs gekregen. Dat is een mooie onderscheiding, voor de drijvende kracht achter de Haagse jeugdtheaterschool. Geen HBO-theaterschool, maar desalniettemin een plaats waar jong acteertalent naartoe kan om zich te ontwikkelen.

De jury verklaart: “Van Leeuwen heeft als oprichter, regisseur, docent en directeur van Jeugdtheaterschool Rabarber al jaren grote invloed op veel kinderen en jongeren in Den Haag. Ze begon Rabarber in 1985 en bouwde het uit tot een begrip in Den Haag en een van de grootste jeugdtheaterscholen in Nederland.”

Acteerlessen in het bloed

Van Leeuwen is iemand die de acteerlessen in het bloed heeft. Door ze ooit zelf te volgen, ze daarna te geven en ervoor te zorgen dat veel meer jonge acteurs en actrices die konden volgen. Ze zorgt er met haar jeugdtheaterschool voor dat een bredere groep jongeren enthousiast wordt van acteren.

Wij zorgen er met onze acteerlessen en de specifieke vooropleiding voor de HBO toneelschool voor dat jij goed kunt voorbereiden voor de audities van de HBO toneelschool. Ondertussen vinden we het belangrijk dat je ervaart hoe gaaf het is om te acteren. En hoeveel je uit jezelf kunt halen als je de lat hoog durft te leggen.

Want, dat is wat we doen bij Vooropleiding Theater Nederland. We bereiden je voor op een theateropleiding op het hoogste niveau, waardoor we ook veel van je verwachten. Het niveau ligt er hoog en de docenten verwachten veel van je. Hierdoor heb jij de kans hebt om je op een unieke manier te ontwikkelen en er daarmee voor te zorgen dat je je ontwikkelt tot een betere acteur of actrice.

Ontwikkeling op de theaterschool

Die ontwikkeling is zowel op de theaterschool als tijdens de vooropleiding van belang. De theaterschool zorgt ervoor dat je de kans krijgt om je artistiek inzicht en engagement te ontwikkelen. Belangrijke factoren die er samen voor zorgen dat je wordt klaargestoomd naar de beroepspraktijk. Om meer kans te maken tijdens de audities voor de HBO toneelscholen, maar ook zodra je daar eenmaal bent aangenomen en je door wilt leren.

Acteerlessen in de vooropleiding

Enthousiast over acteerlessen in de vooropleiding? Zodat je wellicht kan doorstromen binnen de theaterwereld? Of om er voor te zorgen dat je qua acteur of actrice alles uit jezelf kunt halen? Wij zorgen ervoor dat je acteerlessen op het hoogste niveau kunt volgen. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk kans maakt op een plek bij een van de HBO toneelscholen in Nederland.

Je kunt je online inschrijven, of neem contact op voor meer informatie.