Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Hofleverancier voor de theaterscholen: tientallen studenten aangenomen

We zijn hofleverancier voor de theaterscholen in Nederland. En dat zeggen we niet zomaar, dat tonen we aan met onze cijfers. In 2017 werden er bijvoorbeeld al meer dan 10 studenten aangenomen op de meest prestigieuze theaterscholen van Nederland.

We zorgen er met de vooropleiding voor de theaterscholen en het toneelschool-traject voor dat jij je op de beste manier kunt voorbereiden. Garanties bestaan er niet, maar je kunt er op die manier wel alles aan doen om de kans zo groot mogelijk te maken.

Het niveau op de HBO-theaterscholen is hoog. Met een vooropleiding zorg jij ervoor dat je je kunt ontwikkelen als acteur. We vragen veel van je door de lat hoog te leggen. Veel studenten ervaren dat in eerste instantie als confronterend. Zodra je doorzet ontwikkel je je in een hoog tempo en maak je meer kans om door te stromen naar een van de theaterscholen. De studenten in het verleden die zijn aangenomen op de theaterscholen hebben vervolgens les in Maastricht, Amsterdam, Arnhem en Utrecht en ontwikkelen zich verder tot volwaardige acteurs. Na het afronden van de theaterschool veroveren ze een plek in het werkveld op het witte doek, in het theater of op televisie.

Vooropleiding voor de theaterschool

Steeds meer studenten kiezen voor een vooropleiding voor de theaterschool. Je werkt bij ons met docenten van de theaterscholen en met professionals uit de praktijk. Dat betekent dat je went aan het niveau. Tijdens de audities is het niveau dat gevraagd wordt dan geen verrassing meer. In plaats daarvan weet je goed wat er van je verwacht wordt en kun je je talent optimaal inzetten en jezelf op de best mogelijke wijze presenteren.

Tientallen studenten gingen je voor

Zowel in 2017 als in de eerdere jaren gingen al tientallen studenten je voor. Sterker nog, inmiddels hebben we als hofleverancier voor de theaterscholen meer dan 80 studenten geholpen om de HBO theaterschool in Amsterdam, Maastricht, Arnhem of Utrecht te bereiken. Zij hebben de kans gekregen waar ze van droomden, om zich daar te gaan ontwikkelen tot de acteur of actrice die ze willen worden.

Het is onze missie om studenten klaar te stomen voor de HBO-theaterscholen in Nederland. Door middel van een vooropleiding op hoog niveau. Niet zomaar voor iedereen geschikt. We zijn er voor iedereen met een diepe passie voor acteren, aanleg en doorzettingsvermogen. Voor iedereen die bereid is om alles te geven en zich niet af laten schrikken door een hoog niveau.

Inschrijven voor de vooropleiding

Enthousiast geworden over de vooropleiding voor de theaterschool en benieuwd of jij het in je hebt? Wil jij weten of je net als de meer dan 80 andere studenten kans maakt om het tijdens de audities te redden? Je kunt je online inschrijven voor ons toneelschool traject, of voor de vooropleiding theater. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dus mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op.