Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Ik wil naar de theaterschool in Amsterdam: hoe kom ik daar?

Je droomt van de theaterschool in Amsterdam, want dat is waar je dolgraag naartoe wilt. Velen jongeren zeggen, ik wil naar de theaterschool in Amsterdam, maar hoe kom je daar? Door hard te werken en meer dan je best te doen. Al is dat helaas niet altijd genoeg. Je zal onder andere moeten laten zien dat je verbeelding, creativiteit, aanleg en doorzettingsvermogen hebt.

Dat doe je tijdens de audities, waar jij de kans hebt om te overtuigen met jouw acteertalent en bijzondere kwaliteiten. En hoe zorg je voor de best mogelijke auditie? Wij zorgen er met de vooropleiding voor dat je op de theaterschool in Amsterdam zoveel mogelijk kans maakt door je gedegen voor te bereiden.

Vooropleiding voor de theaterschool

We zorgen er bij Vooropleiding Theater Nederland voor dat we je grondig voorbereiden, op de audities voor de theaterschool. We werken met ervaren acteurs uit de praktijk en met docenten van de HBO toneelscholen. Die weten als geen ander welk hoge niveau je dient te tonen, waardoor ze daar al in de lessen met je aan werken.

“Pittig was het, ik had het niet op die manier verwacht. Wel veel over gelezen, maar dan valt het toch tegen als je het niveau de eerste keer zelf niet meteen haalt. Gelukkig heb ik doorgezet. Wat de doorslag heeft gegeven weet ik niet, ik wil naar de theaterschool in Amsterdam en het bracht mij op de theaterschool in Amsterdam.”

Pittige audities op de HBO toneelschool in Amsterdam

Om te kunnen studeren aan de theaterschool in Amsterdam zal je pittige audities moeten doorstaan. Dat is niet anders dan op de andere HBO toneelscholen in Nederland, maar even goed hard werken. Je zal in meerdere ronden moeten laten zien waarom jij tot de beste aanstaande acteurs of actrices van Nederland behoort. Dat betekent dat je aanleg zal moeten laten zien, net als het vermogen om toch door te zetten op het moment dat anderen je flink op de proef stellen.

Hofleverancier voor de theaterschool

We zijn hofleverancier voor de theaterscholen in Nederland. Dat geldt voor de HBO toneelschool in Amsterdam, net als voor de andere scholen. Het grote aantal aangenomen studenten maakt ons trots en motiveert ons bovendien om ook jou daar samen met de andere nieuwe studenten voor klaar te stomen.

Zie jij het zitten om keihard aan je vaardigheden te werken en op die manier het beste uit jezelf te halen? Wil je kans maken tijdens de audities voor de theaterschool in Amsterdam en er in ieder geval zeker van zijn dat jij er alles aan gedaan hebt? Je kunt je online inschrijven voor onze vooropleiding. En heb je vragen over de opleiding, onze docenten of onze werkwijze? Neem ook daarvoor contact op, we horen graag van je.