Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Leren acteren voor het witte doek? HBO geschoolde acteurs zijn veelal werkzaam in films.

Leren acteren om het uiteindelijk te maken tot op het witte doek in een Nederlandse of wellicht zelfs een internationale film? Acteurs uit het vakgebied weten dat het witte doek vol zit met hbo-geschoolde acteurs die zich het vak daar volledig eigen hebben gemaakt.

Natuurlijk zijn er ook af en toe natuurtalenten die voldoende hebben aan een andere opleiding of het vak gaandeweg onder de knie hebben gekregen. De meeste acteurs hebben echter een pittige studie achter de rug, niet zelden nadat ze een vooropleiding volgden om meer kans te maken tijdens de audities op de hbo-toneelscholen in Nederland.

Tip: de hbo-toneelscholen in Nederland hanteren strenge audities. Zonder uitzondering. Je zal meerdere audities moeten doen en opdrachten moeten uitvoeren, waarmee je jouw all-round potentieel laat zien. Des te groter het potentieel, des te groter de kans dat je wordt aangenomen en je er aan de slag kunt.

Kies de beste acteeropleiding

Om beter te leren acteren kun je je inschrijven bij de beste acteeropleiding van Nederland. Daar heb je de kans om jezelf op een brede manier te ontwikkelen, waarbij verschillende vaardigheden aan bod komen. Wellicht heb je je fysiek al goed ontwikkeld, maar heb je bijvoorbeeld moeite met het zintuiglijk maken van je verbeelding. Om welke elementen het ook gaat, tijdens de vooropleiding en natuurlijk ook de hbo-opleidingen zelf leer je jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige acteur die in Nederland ook op het witte doek kan schitteren.

Beter leren acteren bij Vooropleiding Theater Nederland

Bij Vooropleiding Theater Nederland ben je aan het juiste adres voor een goede vooropleiding, die ervoor zorgt dat je je voor de audities uitermate goed voorbereid. Je gaat er op een intensieve manier mee aan de slag. Je zorgt ervoor dat je alles op alles kunt zetten om het beste uit jezelf te halen.

Dat is in het begin niet zelden confronterend, omdat we de lat hoog hebben liggen. We kunnen je daardoor aan de andere kant garanderen dat je volgens de verscheidene technieken leert acteren, om daarmee goed voorbereid te zijn tijdens de audities en gedurende de rest van je opleiding. Sterker nog, met een goede basis voor het acteren zorg je ervoor dat je daar zelfs op het witte doek of in het theater en op televisie nog veel profijt van zal hebben.

Inschrijven voor een vooropleiding

Enthousiast geworden over een vooropleiding tot acteren en wil je leren acteren voor het witte doek of wil je meer weten over de workshops die er beschikbaar zijn om de technieken goed onder de knie te krijgen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt je ook meteen inschrijven voor de vooropleiding theater of het toneelschool traject.

leren acteren