Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Altijd al willen leren acteren?

Kom dan naar Vooropleiding Theater Nederland. Ben jij iemand die altijd al heeft willen leren acteren? Schrijf je dan in bij Vooropleiding Theater Nederland in Amsterdam. Onze vooropleiding theater heeft een enorm aantal talenten die doorstromen naar een HBO toneelopleiding. Op het gebied van leren acteren helpen wij je vakkundig en professioneel. Onze workshops worden gegeven door professionele acteurs, die bevlogen het vak delen met talenten. Zij zorgen voor een leerschool voor ambitieuze, talentvolle acteurs en actrices.

Toneelles bij Vooropleiding Theater Nederland

Bij Vooropleiding Theater Nederland geven we acteerles op verschillende niveaus. Ben jij een beginnende jonge speler en wil je kennismaken met het vak acteren? Of heb je al eerder op het toneel gestaan en wil je je verder ontwikkelen? Bij Vooropleiding Theater Nederland zijn er veel mogelijkheden. Wij dragen er zorg voor dat je als talentvolle toneelspeler je verder ontwikkelt. Wil je echt als professioneel acteur aan de slag? Zorg dan dat je wordt aangenomen op de HBO toneelschool. Je kan bij ons als jongere een vooropleiding theater volgen of deelnemen aan het toneelschool traject.

Professioneel leren acteren

Nederland kent een 4-tal officiële HBO toneelopleidingen. Het is niet eenvoudig om aangenomen te worden. Talent alleen is niet voldoende, je moet daadwerkelijk beschikken over de ambitie, het doorzettingsvermogen en de fysieke en mentale aanleg. We hebben een vooropleiding theater en een toneelschool traject, waar jaarlijks 12 jonge talenten aan mee mogen doen. In een serie van 40 lessen, verspreid over 10 weken, ontwikkel je je talent. Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact met ons op.

leren acteren