Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Van het mbo naar het hbo: volg de vooropleiding voor het theater

Afgestudeerd aan het mbo theater en doorstromen naar een hbo toneelschool om verder te leren? Gefeliciteerd! Je hebt een belangrijke eerste stap gezet. Veel van de studenten die aan het mbo afstuderen willen graag verder studeren aan één van de hbo-toneelscholen in Nederland. Dat betekent een geweldige uitdaging om je acteerprestaties naar een hoger niveau te tillen door meer vaardigheden te ontwikkelen. Houd er aan de andere kant mee dat de stap behoorlijk groot kan zijn. Volg de vooropleiding voor het theater bij ons om deze stap te verkleinen.

Met onze vooropleiding voor het theater kun je de stap wat kleiner maken, zodat je die gemakkelijker kunt zetten. Veel van onze studenten geven aan er dankzij de opleiding beter voor te staan tijdens de audities, omdat ze alvast leren op een hoger niveau te acteren en het maximale uit zichzelf te halen.

“Het niveau is wezenlijk anders, fijn dat ik daar tijdens de vooropleiding voor het theater alvast mee heb kunnen oefenen. Het kwam minder als een verrassing tijdens de audities, waardoor ik iets meer ontspannen was. Of het me geholpen heeft weet ik niet, maar feit is dat ik nu studeer aan de hbo-toneelschool van mijn dromen.”

Mbo-theateropleiding achter de rug

Zodra je een mbo-opleiding acteren achter de rug hebt word je helaas niet zomaar aangenomen op de hbo-toneelscholen. Ieder jaar vinden er intensieve audities plaats in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Maastricht. Op die manier gaan de theaterscholen op zoek naar de beste student-acteurs, waarbij ze het uiterste van je vragen. Om de hbo-toneelschool te bereiken is het dus verstandig om een goede vooropleiding te volgen. Volg de vooropleiding voor het theater bij ons, hiermee kan je alvast wennen aan het niveau en je er met meer scholing voor kunt zorgen dat je beter beslagen ten ijs komt.

Naar een hbo-toneelschool

Met de vooropleiding voor het theater zorg je voor de ideale voorbereiding op de audities voor de hbo-toneelschool. We zorgen ervoor dat je werkt aan de belangrijke vaardigheden. Garanties bestaan er niet, maar met de theateropleiding leer je in ieder geval op hoger niveau acteren.

We werken met professionele acteurs uit de praktijk en de docenten van de verschillende hbo-toneelscholen in Nederland. Zij kennen het hoge niveau bij hen op de opleidingen, waardoor ze je goed kunnen aangeven wat er qua instelling en niveau van je verwacht wordt om tijdens de audities een eerlijke kans te kunnen maken.

Vooropleiding voor de theateropleiding

Enthousiast over de vooropleiding voor het theater? Je kunt je online meteen inschrijven of contact met ons opnemen voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de inhoud van de opleiding en hoe onze studenten vervolgens auditie doen op de hbo-toneelscholen in Nederland.

vooropleiding theater