Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Naar de theaterschool Amsterdam: in de voetsporen van bekende acteurs

De theaterschool Amsterdam, is één van de hbo-toneelscholen in Nederland, waar je een intensieve opleiding tot acteur of actrice kunt volgen. Je leert acteren op het hoogste niveau, tijdens de opleiding haal je het maximale uit jezelf. Wil je naar de theaterschool Amsterdam, dan ben je welkom bij onze vooropleiding theater.

We zorgen er met de vooropleidingen voor de theaterschool voor dat je went aan het hoge niveau en dat je de belangrijke benodigde vaardigheden kunt ontwikkelen. We stomen je klaar voor de audities, zodat je daar zoveel mogelijk kans maakt om aangenomen te worden. Het is de hbo-toneelschool in Amsterdam die bepaalt of je wordt aangenomen, maar we zorgen er in ieder geval voor dat je daar alles voor in het werk kunt stellen.

Vooropleiding voor audities op de theaterschool in Amsterdam

We bereiden je voor op zowel het hoge niveau als het veelzijdige spel dat je tijdens de audities zal moeten laten zien. Als je naar de theaterschool Amsterdam wilt bestaan de audities uit meerdere ronden, waarin je jezelf van meerdere kanten zal moeten tonen.

“Het niveau is hoog en komt daardoor goed overeen met zowel de audities als de opleiding aan de theaterschool in Amsterdam. Ben heel blij dat ik een vooropleiding heb gevolgd, ik wist daardoor veel beter wat ik er van moest verwachten.”

We zorgen er met de vooropleiding voor het theater voor dat je de ideale voorbereiding voor de audities op de hbo-toneelschool in Amsterdam kunt volgen, zodat je de kans om aangenomen te worden zo groot mogelijk kunt maken.

Afgestudeerde bekende acteurs van de theaterschool Amsterdam

Indien je erin slaagt om aangenomen te worden op de theaterschool in Amsterdam heb je de kans om in de voetsporen te treden van een aantal bekende acteurs, die daar hun opleiding volgden. Het gaat dan bijvoorbeeld om actrices als Katja Herbers, Hannah Hoekstra, Karina Smulders, Anna Drijver en vele anderen. Zij studeerden in Amsterdam en slaagden er vanuit daar in om een aantal mooie rollen neer te zetten.

Ook Carice van Houten studeerde in Amsterdam, net als Wende Snijders en Alex Klaasen. Er bestaan wat dat betreft vele voorbeelden van geslaagde acteurs en actrices, die daar hun basis vormden. Wij zorgen er als Vooropleiding Theater Nederland voor dat we talentvolle studenten de mogelijkheid bieden om zich goed voor te bereiden voor de audities en zich in een rap tempo te ontwikkelen. Er bestaan uiteraard geen garanties om aangenomen te worden, maar wij doen samen met jou  er alles aan dat je je optimaal voorbereid.

Benieuwd naar de inhoud van onze vooropleiding voor de theaterschool in Amsterdam en de audities die je daar kunt volgen? Neem contact met ons op voor vragen of om je meteen in te schrijven. We lichten je graag toe wat wij voor je kunnen betekenen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de kans om aangenomen te worden zo groot mogelijk kunt maken.

Theaterschool Amsterdam ATKA AHK