Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Naar de theaterschool in Amsterdam: vooropleiding door ervaren acteurs en HBO-docenten

Naar de theaterschool in Amsterdam en benieuwd hoe je die kunt bereiken? Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar het zal in dit geval geen gemakkelijke worden. Er is sprake van pittige audities, waarin je zal moeten laten zien wat je waard bent en wat je in je mars hebt.

Wij bereiden je daar graag op voor met onze theatervooropleiding in Amsterdam. We zorgen er daarmee voor dat je alvast kunt wennen aan het hoge niveau, terwijl we je helpen je vaardigheden te ontwikkelen. De ideale en meest intensieve voorbereiding die je kunt bedenken, om het hoge niveau tijdens de audities aan te kunnen en zoveel mogelijk kans te maken op een plaats op de HBO toneelschool in Amsterdam.

Ervaren acteurs uit de praktijk

Onze docenten zaten zelf op de theaterschool in Amsterdam of op een van de andere HBO toneelscholen in Nederland. Bovendien hebben ze inmiddels uitgebreide ervaring vanuit de praktijk. Op het witte doek, in de theaters of op televisie. Ze weten wat erbij komt kijken om in de praktijk te slagen en hebben de opleiding achter de rug. Daardoor weten ze wat je te wachten staat en wat er voor nodig is om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken.

De ervaren acteurs zorgen er als docenten voor dat je leert om te gaan met kritieken en met hoge verwachtingen. Dat is met name in het begin behoorlijk confronterend. Altijd met het doel om jou beter te maken, zodat je zoveel mogelijk kans maakt tijdens de audities voor de theaterschool Amsterdam.

Docenten van HBO toneelscholen

Bovendien werken we samen met docenten van de HBO toneelscholen. Ze maken het je uiteraard op geen enkele manier gemakkelijker, maar weten wel wat er van je verwacht wordt tijdens de audities. Je kunt daar alvast aan wennen, zodat je tijdens de audities niet onverwacht in het diepe wordt gegooid. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de stap naar de audities van de theaterschool in Amsterdam. Geen garanties op succes, maar we zijn wel hofleverancier van zowel deze als andere HBO toneelscholen in Nederland.

Vooropleiding acteren van hoog niveau

Enthousiast om naar de theaterschool in Amsterdam te gaan en benieuwd wat je daarvoor moet doen? Wij leggen het je graag uit en kunnen je daar ook persoonlijk meer over vertellen. Op die manier zorgen we voor de best mogelijke voorbereiding op de audities. Je zal het uiteindelijk zelf moeten doen, maar wij zorgen ervoor dat het aan je inzet in ieder geval niet zal liggen.

Je direct inschrijven of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op. We gaan er graag mee aan de slag en kunnen al je vragen beantwoorden.