Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Schitteren dankzij acteerlessen: Rico Verhoeven op het witte doek

Rico Verhoeven is sinds 2013 wereldkampioen kickboksen en lijkt op zoek naar een nieuwe uitdaging. En dan niet in de ring, maar op het witte doek wil hij schitteren dankzij acteerlessen. Hij volgt lessen bij een aantal coaches die hem begeleiden. Om het in Hollywood te kunnen maken, nu hij in de ring onverslaanbaar lijkt.

Er staan op dit moment twee films op stapel, waar Verhoeven heel concreet mee bezig is. En volgens zijn manager hebben de grote jongens in de filmwereld in Hollywood plannen met hem. Als het allemaal doorgaat kan hij er een tweede carrière bij krijgen, waarbij de acteerlessen ervoor zorgen dat hij ook op het witte doek op hoog niveau presteert.

Twee films op stapel

Rico Verhoeven heeft auditie gedaan voor twee films. Het gaat om de rol van stemacteur in Ferdinand, waarvoor hij al is vastgelegd. Daarnaast heeft hij auditie gedaan voor een andere film: Retaliation. Hij krijgt de rol in de film, waarmee hij zijn echte debuut als acteur kan gaan maken.

Bovendien lijken er plannen voor een meer grootste rol in een Hollywood-film. Volgens zijn manager zal dat zijn grote doorbraak zijn op het witte doek. Het is nog niet mogelijk om er meer over te vertellen, maar het schijnt een groot project te zijn waarmee Verhoeven een tweede spoor naast het vechten in kan slaan.

Acteerlessen: anders dan de vechtsport

Verhoeven volgt acteerlessen bij een aantal coaches, die hem begeleiden in de manier waarop hij zich zal moeten ontwikkelen. Hij kan goed kickboksen, maar dat is niet genoeg om het ook in een film goed over te laten komen. Daar komt meer bij kijken, om op ieder moment de juiste emoties neer te kunnen zetten. Op een manier die overkomt bij het publiek, waardoor dat hem kan geloven in de rol die hij neerzet.

Het zijn allemaal zaken die tijdens de acteerlessen aan bod zullen komen. Om Verhoeven in rap tempo op niveau te brengen, zodat hij de kans heeft om door te breken op het witte doek. Of hij meteen een ster zal worden in Hollywood moeten we natuurlijk afwachten. Feit is wel dat hij heeft  bewezen hard te kunnen trainen. En in combinatie met goede acteerlessen is de kans groot dat dit de ideale basis blijkt om hiermee goed aan de slag te gaan.

Inschrijven voor acteerlessen

Ben je zelf ook enthousiast over de acteerlessen, bijvoorbeeld omdat je graag op het witte doek, in het theater of op televisie wilt acteren? Onze acteerlessen vormen dan een goede eerste stap. Om je verder te ontwikkelen en om ervoor te zorgen dat je kans kunt maken tijdens de audities voor de HBO toneelscholen. Schrijf je meteen online in of neem contact met ons op, dan vertellen we je graag wat er mogelijk is.