Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Theaterschool: acteerles van gerenommeerde acteurs

Leer acteren op onze vooropleiding en zodoende door te stromen naar de theaterschool of bereid je voor op de audities van een van de hbo-toneelscholen in Nederland. We zorgen er met de acteerlessen van gerenommeerde acteurs en regisseurs voor dat je op een hoger niveau leert acteren.

Je krijgt les van ervaren acteurs die weten wat het betekent om de theaterschool te doorlopen en hun carrière te vervolgen in het theater of op het witte doek. Ze delen hun vak en eisen een hoog niveau van je, net als de bevlogen regisseurs die goed weten wat er nodig is om de volgende stap te kunnen zetten. Ben je enthousiast geworden en wil je naar de theaterschool? Je kunt je online inschrijven voor de vooropleiding.

Acteerlessen van ervaren acteurs

De acteerlessen bij onze vooropleiding voor de theaterschool krijg je van ervaren acteurs. Zij acteren op televisie, in het theater of op het witte doek of zijn actief verbonden aan één van de HBO toneelscholen in Nederland en weten daardoor goed wat je nodig hebt verder te komen binnen de diverse disciplines.

“Heel fijn om te werken met ervaren acteurs die nog altijd zelf actief zijn. Ze weten goed wat er speelt en wat er voor nodig is om het vak professioneel te beoefenen. Het is hard werken vanwege het hoge niveau, maar dat betaalt zich dubbel en dwars terug (leer je achteraf).”

Je krijgt specifieke acteerlessen op de theaterschool, concrete aanwijzingen en handvatten tijdens de lessen. Op die manier doe je snel meer ervaring op en gaat de ontwikkeling in een rap tempo. Gebruik de lessen om je optimaal voor te bereiden op de audities voor een van de theaterscholen in Nederland of om je niveau in het algemeen verder omhoog te brengen. Of je nu via onze vooropleiding naar de theaterschool in Amsterdam wilt of dat je een ander doel voor ogen hebt: wij zorgen ervoor dat je op hoger niveau leert acteren.

Werken met bevlogen acteurs

Je werkt niet alleen met ervaren acteurs die je acteerlessen geven, we zorgen er op de theaterschool tevens voor dat je met bevlogen acteurs aan de slag kunt. Zij kunnen je als geen ander aangeven wat er van je verwacht wordt en hoe je je snel kan ontwikkelen en je optimaal voor te bereiden. Je leert beter te auditeren indien je toegelaten wilt worden op een van de hbo-toneelscholen in Nederland.

Inschrijven voor de theaterschool

Enthousiast geworden over de theaterschool en je aanmelden voor een van de acteerlessen of trajecten voor onze vooropleiding? We vertellen je graag meer over de lessen die we je kunnen bieden en hoe je je goed kan voorbereiden voor toelating op de theaterschool. Schrijf je meteen in voor onze vooropleiding voor de theaterschool of neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Theaterschool Amsterdam ATKA AHK