Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Theaterschool Amsterdam via de vooropleiding theater

De theaterschool Amsterdam is voor veel aanstaande acteurs en actrices een prachtige droom, waar ze ooit hopen te kunnen studeren. Wij helpen je die stap te zetten, door een vooropleiding of een acteerworkshop op hoog niveau te volgen. De toelating op de Amsterdamse theaterschool is streng, waardoor je van goede huize zal moeten komen en je het beste van jezelf moet laten zien tijdens de audities.

Wij zorgen er met professionele acteurs en docenten werkzaam bij theaterscholen in Nederland voor dat je kunt werken aan een intensieve acteeropleiding of acteerworkshop, er altijd op gericht om niets minder dan het beste uit je naar boven te halen. We leggen de lat hoog, iets waar je uiteindelijk veel plezier van zal hebben.

“Het niveau en de manier van werken waren behoorlijk wennen, ik had niet verwacht dat we meteen zo snel van start zouden gaan. Pas toen ik doorkreeg dat het echt menens was kon ik meekomen en heb ik ontzettend veel geleerd. Intens was het.”

Toelating op de theaterschool Amsterdam

De toelating op de theaterschool Amsterdam is streng, vandaar dat we bij Vooropleiding Theater Nederland strikte voorwaarden hanteren om deel te kunnen nemen aan de acteerworkshops en opleidingen. De belangrijkste voorwaarde? Je moet er van overtuigd zijn dat je naar de theaterschool wilt en je moet er veel voor willen geven. We vragen het uiterste van je en begeleiden je vervolgens op een intensieve manier om aan je vaardigheden te werken en je per sessie grote stappen voorwaarts te brengen.

Onze studenten werken hard en gaan voor niets minder dan het hoogst haalbare, waardoor een groot deel van hen er uiteindelijk in slaagt om door de auditie op de theaterschool Amsterdam te komen. Zij slagen erin om een plaats binnen de opleiding te bemachtigen, zodat ze zich verder kunnen gaan ontwikkelen en uiteindelijk als acteur of actrice op het witte doek, in de theaters of op televisie verschijnen.

Vooropleiding theater acteerworkshop

We zorgen er bij Vooropleiding Theater Nederland voor dat je een vooropleiding theater acteerworkshop kunt volgen, afhankelijk van hoe je als acteur aan je eigen vaardigheden wilt werken. We hebben bij VTN opleidingen en cursussen acteren op veel niveaus en voor verschillende doelstellingen, afhankelijk van wat jij wilt bereiken en welke achtergrond je op dit moment hebt.

Online inschrijven Vooropleiding Theater Nederland

Benieuwd naar de mogelijkheden om een goede auditie te doen bij de theaterschool Amsterdam en meer weten over de manier we je daarop kunnen voorbereiden met een acteerworkshop of een andere intensieve opleiding om het beste uit jezelf te halen? Je kunt je online inschrijven of contact opnemen, wij zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van wat we van je verwachten en wat we je daar in ruil voor kunnen aanbieden. We horen graag van je!

Theaterschool Amsterdam ATKA AHK

 

Theaterschool Amsterdam - Lotta Sophie - Theaterschool Amsterdam - ATKA