Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Theaterschool in Amsterdam start je vanuit je eigen bloedgroep

Op de theaterschool in Amsterdam start je vanuit je eigen bloedgroep, op basis van je voorkeur voor de verschillende disciplines. Goed in teksttoneel en je daar verder in ontwikkelen of juist een andere richting zoeken? Jij bepaalt op welke manier je aan je acteervaardigheden wilt gaan werken.

We kunnen je daar tijdens de vooropleiding voor de theaterschool in Amsterdam bovendien alvast goed mee op weg helpen. Wij zorgen ervoor dat je kunt werken aan je vaardigheden als tekstacteur of dat je kunt werken aan de andere onderdelen van het acteren. We bespreken in overleg met jou welke trajecten of workshops het best aansluiten bij je ervaring en vaardigheden, net als bij het doel dat je voor ogen hebt.

Auditie doen voor de toneelschool Amsterdam

Wil je bijvoorbeeld naar de theaterschool in Amsterdam? In dat geval ziet het traject er anders uit dan wanneer je al wat meer ervaring hebt of het je gaat om een specifieke auditie voor een bepaalde rol.

“Ik wilde heel graag naar de hbo-toneelschool in Amsterdam. De audities op de theaterschool zijn zwaar, dus ik wilde er alles aan doen om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Wat precies de invloed is geweest van de vooropleiding weet ik niet, maar feit is dat ik ben aangenomen en nu mijn droom kan najagen!”

We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je effectief aan je acteervaardigheden kunt werken, om de auditie op de theaterschool in Amsterdam zo goed mogelijk te kunnen doen. Garanties bestaan er helaas niet, maar we zorgen er als hofleverancier natuurlijk wel voor dat je goed weet wat ze van je verwachten en hoe jij het beste uit jezelf naar boven kunt halen.

Naar de theaterschool in Amsterdam

De theaterschool Amsterdam is een van de hbo-toneelscholen in Nederland. Je kunt er op hoog niveau werken aan je opleiding tot acteur, bijvoorbeeld voor het toneel, theater, op televisie of het witte doen.

Op zoek naar onze vooropleiding voor de theaterschool, zodat je een acteerworkshop of een acteercursus kunt volgen? Wij zorgen er met de verschillende acteertrainingen voor dat je heel specifiek aan bepaalde vaardigheden kunt werken of dat je meer allround kunt worden. We hebben trajecten en workshops beschikbaar voor verschillende niveau’s, bijvoorbeeld als je een mbo-opleiding acteren achter de rug hebt of je al een aantal jaren acteert en je de volgende stap wilt zetten.

Inschrijven voor onze vooropleiding theater

Wat je doelstelling ook is en om welke reden je ook uit bent gekomen bij onze vooropleiding voor het theater, wij zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen als acteur of actrice. We leggen de lat hoog en eisen het beste van onze studenten. Daar staat tegenover dat je kunt rekenen op een uitstekende begeleiding door ervaren acteurs en bevlogen regisseurs.

Je kunt je online meteen inschrijven of contact met ons opnemen, we horen graag van je.
theaterschool