Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Theatervooropleiding in Amsterdam is de ideale basis voor ambitie

Met onze theatervooropleiding in Amsterdam leg je de ideale basis om je ambities waar te maken. Wil je acteren op het hoogste niveau en jezelf ontwikkelen aan een van de hbo-toneelscholen in Nederland? Dan is de basis juist essentieel.

We helpen je tijdens de theatervooropleiding in Amsterdam te werken aan je vaardigheden die je als acteur of actrice nodig hebt om een kans te maken om aangenomen te worden op één van de toneelscholen. Er zijn specifieke vaardigheden die je je eigen dient te maken en waarin je je dient te ontwikkelen (zie ook de op site de lesstof die we aanbieden). We zorgen ervoor dat je je snel kunt ontwikkelen als jonge acteur, sterk in verschillende facetten van het vak.

Naar de toneelschool in Amsterdam, Arnhem, Maastricht en Utrecht

De hbo-toneelscholen in Amsterdam, Arnhem, Maastricht en Utrecht hanteren strenge toelatingseisen. Dat betekent dat je er een zware auditie zal moeten doen, waar slechts een klein percentage voor slaagt. Er bestaan geen garanties, maar met de theatervooropleiding in Amsterdam kun je de kans op slagen in ieder geval zo groot mogelijk maken.

“Of het aan m’n inschrijving voor de theatervooropleiding in Amsterdam heeft gelegen weet ik niet, maar ik wist op die manier wel zeker dat ik er alles aan had gedaan. Ik ontwikkelde m’n vaardigheden en was daardoor een stuk rustiger tijdens de audities. Enorm spannend was het, maar ik heb het gehaald en ben aangenomen.”

Ambitie op de theatervooropleiding

Tijdens de theatervooropleiding in Amsterdam hanteren we dezelfde hoge standaarden als op de hbo-toneelscholen. Op die manier werken we met zeer talentvolle studenten die de ambitie hebben om het vak als acteur of actrice in Nederland professioneel uit te voeren. Bovendien kun je op die manier alvast wennen aan het hoge niveau, zodat dit tijdens de audities vervolgens niet meer als een verrassing komt.

We vragen het uiterste van onze studenten en slagen er op die manier in om als hofleverancier te fungeren voor de verschillende hbo-toneelscholen in Nederland. Wil je graag studeren aan de theaterschool in Amsterdam, Arnhem, Maastricht of Utrecht? Met onze theatervooropleiding in Amsterdam zorg je voor een uitstekende voorbereiding, zodat je zeker weet dat je er alles aan hebt gedaan.

De ideale basis voor de toneelschool

Onze theatervooropleiding in Amsterdam is de ideale basis voor ambitie en talent. We zorgen er met de verschillende acteerworkshops, toneelcursussen en trajecten voor dat je de ideale basis kunt leggen. We werken aan belangrijke vaardigheden en hanteren het hoge niveau zoals je daar ook tijdens de audities mee te maken krijgt. De acteerlessen tijdens de theatervooropleiding in Amsterdam krijg je van ervaren acteurs en docenten op de hbo-toneelscholen, die je als geen ander kunnen uitleggen welk niveau je zal moeten bereiken.

Inschrijven voor onze theatervooropleiding in Amsterdam

Enthousiast geworden en je inschrijven voor de theatervooropleiding in Amsterdam? Dat kan gewoon online. Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

vooropleiding theater nederland - Piet Kooij - Toneelschool Arnhem