Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Theatercursus of toneelcursus volgen in Amsterdam

Op zoek naar een goede toneelcursus in Amsterdam die je verder helpt ontwikkelen in je spel? Of heb je aspiraties om naar de HBO toneelschool te gaan en ben je op zoek naar een gedegen vooropleiding theater? Volg dan een theatercursus in de hoofdstad met professionele acteurs die doceren. Bij ons kan je starten als je wilt bekijken of acteren bij je past, maar heb je meer ambities of serieuze plannen op het gebied van acteren dan leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn. Voor jongeren is er de mogelijkheid van het volgen van een vooropleiding theater en het toneelschool traject.

Toneelcursus op hoog niveau

Heb je wel de ambitie en wil je wel ervaren wat het betekent om op een hoog niveau te spelen, schrijf je dan in de voor het toneelschool traject. Tijdens deze intensieve toneelcursus krijg je alle aspecten van het acteren aangereikt door professionals die je bevlogen verder helpen met acteren. Deze theatercursus in Amsterdam kenmerkt zich door de directe persoonlijke benadering. Deelnemers ervaren de toneelcursus bij de Vooropleiding Theater NederlandĀ als intens, confronterend, leerzaam en positief. Na het afronden van dit traject heb je veel kans om aangenomen te worden aan een HBO toneelschool.

Wil jij naar de toneelschool?

Als je de ambitie hebt om het vak acteren te gaan beoefenen en professioneel acteur te willen worden raden we je aan om auditie te doen voor de toneelschool. Onze toneelcursus in Amsterdam is hiervoor de ideale voorbereiding. Er is in Nederland geen enkele andere vooropleiding waar meer studenten van worden aangenomen dan bij ons. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen. Je kunt er ook voor kiezen om op onze website alle informatie eens goed door te nemen. Je kunt hier ook lezen wie onze toneeldocenten zijn.

Liliana de Vries - Toneelacademie Maastricht