Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Toneellessen

Toneellessen in Amsterdam. Wij bieden professionele toneellessen aan voor jonge beginnende en gevorderde spelers. Bij Vooropleiding Theater Nederland kun je toneellessen in Amsterdam volgen waar je je verder mee ontwikkelt. We hebben workshops voor talentvolle jongeren tussen de 16 en 24 jaar. Wil je instromen in het toneelvak, zorg dan dat je wordt aangenomen op één van de vier HBO toneelscholen. Onze vooropleiding theater voor de toneelschool en het toneelschool traject geven veel mogelijkheden om je te ontwikkelen als jonge talentvolle speler om wellicht de stap te kunnen maken naar de toneelacademie. Wil je je scholen tot een professionele performer en je beroep er van maken, dan ben je welkom bij ons.

Ook toneellessen volgen?

Vooropleiding Theater Nederland is opgericht door professionele acteurs. Wij hechten waarde aan duidelijke en eerlijke communicatie. Wij bieden professionele acteerlessen in Amsterdam aan voor jongeren die zich willen ontwikkelen en stappen willen zetten in acteren. Voor jonge spelers is het interessant om op een professioneel niveau acteerlessen te krijgen. De oprichters en docenten, zijn gepassioneerd over acteren en geven bevlogen les. De workshops zijn intensief, inspirerend, confronterend en energiek.

Meer informatie over toneellessen in Amsterdam?

Bij ons vind je informatie die je nodig hebt om meer te weten komen over zowel de toneelschool, als de lessen die wij hier aanbieden. Je vindt hier informatie over de acteerlessen die we geven en over de mogelijkheden die je hebt als je bij ons de vooropleiding theater of toneelschool traject volgt. Hiermee wordt je voorbereid voor toelating tot een van de HBO toneelscholen die in Nederland gevestigd zijn. Zodoende dat je uiteindelijk het vak toneelspelen professioneel kan beoefenen. Op onze website vind je onze contactinformatie en kun je jezelf inschrijven voor acteerlessen. Mocht je vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Toneellessen - Olivier Herter, Nikki Kuis - Toneelschool Arnhem & Maatricht

Olivier Herter, Nikki Kuis – Toneelschool Arnhem & Maatricht

Olivier Herter, Nikki Kuis - Toneelschool Arnhem & Maatricht

Toneellessen in Amsterdam: Vooropleiding Theater Nederland

Toneellessen in Amsterdam volgen en daarvoor op zoek naar de juiste vooropleiding? Vooropleiding Theater Nederland biedt je de kans professionele lessen voor jonge, beginnende en gevorderde spelers te volgen. We zorgen voor acteerlessen op hoog niveau, waarmee jij de kans krijgt om je te ontwikkelen.

De workshops met lessen voor het toneel zijn beschikbaar voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de hbo-toneelscholen in Nederland waar je vervolgens een opleiding kunt volgen. Wil je de stap maken naar de toneelacademie en droom je van toneelspelen op het hoogste niveau? We vragen veel van je, maar geven je daar dan ook hoogwaardige lessen in toneelspelen voor terug.

Toneellessen op hoog niveau

We hanteren hoge standaarden voor de toneellessen, waarmee we zorgen voor acteerles die jou helpt je enorm te ontwikkelen. We werken met professionele acteurs en een aantal docenten verbonden aan de hbo-toneelscholen in Nederland. Zij kennen het hoge niveau dat er benodigd is om de volgende stap te zetten en kans te maken op een carrière op het toneel of wellicht op het witte doek.

 

Acteerworkshop en toneellessen

Tijdens de toneellessen zorgen we voor een intensief, inspirerend, confronterend en energiek karakter. Dat zijn namelijk de belangrijkste kenmerken van de toneelwereld waar je in terecht zal komen, waardoor we je ook daarop alvast voorbereiden met de verschillende lessen en workshops.

Benieuwd naar de acteerworkshops en toneellessen in Amsterdam? Er is het Toneelschool Traject en de Vooropleiding Theater. Als jonge talentvolle acteur aan je eigen vaardigheden werken of heb je al wat meer ervaring en ben je klaar voor de volgende stap? Kom je van een mbo-opleiding en wil je de stap maken naar een hbo-toneelschool? We helpen je met de toneellessen het beste uit jezelf naar boven te halen, zodat jij de kans krijgt om jezelf te presenteren.

Je kunt je online inschrijven voor de toneellessen in Amsterdam. Heb je vragen over de lessen of over de workshops? Uiteraard kun je ook daarvoor bij ons terecht, we vertellen je er graag meer over.

“Er spreekt geweldige ambitie uit de toneellessen. Voor een aantal anderen om me heen was dat even wennen, maar mij greep het meteen. Ik wil altijd al het beste uit mezelf halen en houd daarom van scherpe kritiek. Altijd opbouwend uiteraard, al kost het soms even tijd om dat zelf in te zien en de draad weer op te pakken.”