Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Vertrouwenspersoon op de theaterschool Amsterdam

Opleidingen op de theaterscholen in Nederland zijn zwaar. In Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Maastricht. Het niveau ligt er hoog en er wordt veel van je verwacht. Het is volgens ACT, de belangenvereniging van professionele acteurs in Nederland, daarom van het grootste belang dat je daar naar een vertrouwenspersoon op de theaterschool Amsterdam terecht kunt.

Die vertrouwenspersoon op de theaterschool Amsterdam (maar ook op de andere toneelscholen) moet ervoor zorgen dat je bij vragen of eventuele twijfel over de integriteit van anderen altijd bij iemand terecht kunt. Het is een van de manieren om ervoor te zorgen dat je op hoog niveau een goede opleiding kunt volgen. Na een vooropleiding om de audities zo goed mogelijk in te gaan, zodat je werkelijk het beste uit jezelf kan halen.

Vertrouwenspersoon voor acteurs

De theaterwereld is de laatste tijd behoorlijk in het nieuws en lang niet altijd op een positieve manier. Het is volgens ACT daarom van belang om nu door te pakken en er met een vertrouwenspersoon voor te zorgen dat iedere twijfel verdwijnt.

ACT wil er op die manier onder andere ervoor zorgen dat de theaterschool een veilige plaats wordt, waar student-acteurs zonder problemen hun twijfels kunnen uitspreken en aan kunnen geven wat er om hen heen gebeurt. Het is namelijk de bedoeling om op het hoogste niveau te presteren, maar wel met veilige omgangsvormen.

Het is aan de verschillende theaterscholen om er de komende tijd voor te zorgen dat ze het systeem in orde maken. Dat voorkomt verdere schade aan het imago van de theaterbranche.

Aanspreekpunt bij elke twijfel

Een vertrouwenspersoon moet ervoor gaan zorgen dat het ook voor de jongste kinderen interessant blijft om naar de theaterschool te gaan. Door hen al op jonge leeftijd op de juiste manier uit te dagen en ze rollen te geven ontstaat er een nieuwe generatie goede acteurs. Die weet wat het is om goed te presteren en het beste uit zichzelf te halen, maar ook in een veilige omgeving kan werken. Die combinatie is van groot belang, om de theaterschool en de vooropleiding daar naartoe goed vorm te geven. Zodat het beter lukt om daar in vertrouwen over te praten en te voorkomen dat er over 10 of 15 jaar opnieuw allerlei verhalen naar buiten komen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Vooropleiding voor de theaterschool

We helpen je graag met de juiste vooropleiding voor de theaterschool. Bijvoorbeeld de theaterschool Amsterdam. Met een pittige opleiding, waarmee we ervoor zorgen dat je je op het hoogste niveau kunt voorbereiden op de audities. En op de rest van de opleiding, zodat je inhoudelijk goed weet wat je te wachten staan. Meer weten of je inschrijven? Dat kan eenvoudig online, neem contact met ons op.