Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Voor een toneelcursus volg je de Vooropleiding Theater in Amsterdam

De toneelcursus in Amsterdam is jouw ideale opstap naar de audities voor een van de hbo-toneelscholen in Nederland of zorgt ervoor dat je als meer ervaren acteur kunt werken aan specifieke vaardigheden en elementen van je spel. We zijn gespecialiseerd in intensieve toneelcursussen voor studenten die zich willen aanmelden voor de toneelscholen. Bovendien organiseren we toneelcursussen voor gevorderde spelers, waarbij we zorgen dat je op hoog niveau les krijgt van ervaren acteurs en andere professionals uit het vak.

We zorgen voor een toneelcursus in Amsterdam op het hoogst mogelijke niveau. Dat betekent aan de andere kant dat we ook van jou maximale inzet verwachten. We vereisen een maximale inzet en zullen je prikkelen om je eigen grenzen te verleggen. Dat is intensief en soms confronterend, maar altijd bedoeld om jou de best mogelijke toneelcursus in Amsterdam aan te kunnen bieden.

“Ik moest even wennen aan de hoge verwachtingen tijdens de toneelcursus. Ik kon niet meteen meekomen, maar ben achteraf heel blij dat ik heb doorgezet.”

Toneelschool Traject bij de vooropleiding theater in Amsterdam

We geven verschillende toneelcursussen, afgestemd op de vaardigheden waar je aan wilt werken en het specifieke doel dat je voor ogen hebt. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor het Toneelschool Traject. Daarmee kies je voor inspirerende en confronterende acteerlessen, om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de audities op de hbo-toneelscholen in Nederland.

We richten ons specifiek op jonge talenten. We zorgen er met de lessen van acteurs en docenten vanuit het vak voor dat je op het hoogste niveau leert acteren. Deze zijn verbonden aan de hbo-toneelscholen in Nederland, waardoor ze je goed kunnen aangeven welk niveau er tijdens de audities verwacht wordt. We zijn niet voor niets hofleverancier van de hbo-toneelscholen in Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Maastricht.

Toneelcursus voor gevorderden

Niet specifiek op zoek naar een voorbereiding op de audities, maar wil je een toneelcursus in Amsterdam voor gevorderden op hoog niveau volgen? Wij zorgen er met de toneelcursus voor dat je op professioneel niveau aan de slag kan. Je werkt samen met andere studenten die vaak van jongs af aan een scholing in muziektheater, zang, dans of musical hebben gehad. Tijdens de toneelcursus werk je samen met andere studenten met veel ervaring, veel talent of een combinatie van beiden.

Inschrijven voor de toneelcursus in Amsterdam

Enthousiast geworden over de toneelcursus in Amsterdam of wil je daar meer over weten? We vertellen je er graag meer over, zodat je goed voor ogen hebt wat je van ons kunt verwachten. Je kunt je gewoon online inschrijven voor een van de toneelcursussen of contact opnemen met je specifieke vragen. We horen graag van je.

Toneelcursus - Liliana de Vries - Toneelacademie Maastricht