Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Vrijkaarten voor theater: Koninklijke Schouwburg Den Haag trakteert

De Koninklijke Schouwburg in Den Haag geeft vrijkaarten voor theater weg aan iemand die een vriend of vriendin in het zonnetje wil zetten. Om het theater bij het brede publiek onder de aandacht te brengen. En omdat geven zoveel meer oplevert dan iets krijgen.

Volgens de schouwburg is het belangrijk om vaker aan een ander te denken, zodat we samen leuke activiteiten kunnen ondernemen. En wat is er dan leuker dan een avondje naar het theater. Waar je de kunsten kunt zien van acteurs en actrices, die bijvoorbeeld studeerden aan de theaterschool in Amsterdam, Den Haag of een van de andere grote steden.

Het seizoen van geven

Volgens de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is dit het seizoen van geven. We beseffen eens te meer hoe belangrijk het is om ook anderen te betrekken in de uitgaven die we doen. Op die manier kunnen we iets geven, waar we aan de andere kant veel meer voor terugkrijgen. En vooral de combinatie met het theater lijkt een uitstekende te zijn.

Enthousiaste inschrijvingen voor de Koninklijke Schouwburg in Den Haag

De Koninklijke Schouwburg in Den Haag ontving al een aantal enthousiaste inschrijvingen, waardoor het erop lijkt dat het een gevoelige snaar weet te raken met de vrijkaarten voor theater actie. Bijvoorbeeld Miranda die samen met haar man Marco naar het theater wil. “Omdat hij me altijd zo lief naar mijn werk brengt als ik in het weekend moet werken,” vertelt ze.

En Ivonne, die vertelt: “Mijn dochter Tara die bikkelt op de toneelacademie Maastricht en best wel wat ontspanning kan gebruiken.” Er lijken veel mensen graag naar het theater te willen, samen met iemand wie ze dat ontzettend gunnen.

Enthousiast maken voor het theater

De Koninklijke Schouwburg wil mensen graag de kans geven om een ander iets aan te bieden. En er tegelijkertijd voor te zorgen dat het enthousiaste voor het theater in het algemeen toeneemt. Op die manier kan een nieuwe doelgroep enthousiast worden gemaakt om de voorstellingen te komen bezoeken. En om bijvoorbeeld een toneelopleiding te gaan volgen. Of in ieder geval een paar acteerlessen.

Als dat uiteindelijk resulteert in meer leerlingen op de vooropleidingen voor bijvoorbeeld de theaterschool in Amsterdam en Den Haag komt dat het vak natuurlijk sterk ten goede.

Inschrijven voor een vooropleiding voor het theater

Zelf enthousiast geworden over het theater, ook al heb je wellicht niet de kaarten gewonnen in Den Haag? Je kunt je bij ons inschrijven voor onze vooropleidingen voor het theater. Dat kan gewoon online, door contact met ons op te nemen. Je zorgt er daarmee voor dat je kunt werken aan je vaardigheden als acteur. Om jezelf verder te ontwikkelen, of om meer kans te maken tijdens de audities voor de HBO toneelscholen in Amsterdam en de rest van Nederland.