Vooropleiding Theater Amsterdam 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Workshop acteren

Op zoek naar een workshop acteren in Amsterdam?
Als jij op zoek bent naar een workshop acteren ter voorbereiding voor de toneelschool, dan ben je bij de Vooropleiding Theater Nederland aan het goede adres. De acteerworkshop wordt gegeven door professionele acteurs, die met bevlogenheid hun kennis delen met beginners, gevorderden en professionals. We hebben workshops acteren voor beginnende ambitieuze talenten die willen kijken of acteren op een hoger niveau iets voor hen is, maar we hebben ook intensievere trajecten voor talentvolle jonge spelers die hun vaardigheden graag verder willen ontwikkelen. De vooropleiding theater voor jonge talenten die de ambitie hebben om te studeren aan één van de HBO toneelopleidingen in Nederland. Voor jongeren die overdag les willen in een tussenjaar hebben we het intensieve toneelschool traject (zie de website voor alle mogelijkheden).

Workshops acteren
Voor een workshop acteren in Amsterdam die gegeven wordt door professionals, kan je bij ons terecht. Bij Vooropleiding Theater Nederland worden de lessen gegeven door professionele acteurs. De workshops kenmerken zich door de directe en persoonlijke benadering van studenten. Niet zozeer het vastgestelde lesprogramma, maar juist de ontmoeting tussen student en docent vinden wij belangrijk. Vandaar dat alle docenten bij de Vooropleiding Theater Nederland professionele acteurs zijn of als docent verbonden zijn aan een van de HBO toneelschool. Inspiratie en uitwisseling staan hierbij centraal.

Hanneke van der Paardt - Toneelschool Arnhem

Een workshop acteren bij de Vooropleiding Theater Nederland

Workshops acteren zijn op meerdere plekken te volgen, maar als je een workshop wilt volgen op een hoog niveau die wordt gegeven door professionele acteurs, meld je dan bij ons aan. Heb je talent en wil je jezelf verder scholen, dan ben je van harte welkom. Ook gevorderde en professionele performers zijn welkom bij ons. Heb je vragen neem dan contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe we werken en overleggen met je of we iets voor je kunnen betekenen.

Workshop acteren - Hanneke van der Paardt - Toneelschool Arnhem